Plugg, plugg, plugg

Har pluggat röven av mig dom senaste veckorna för att överhuvetaget förstå vad det är jag håller på med. Denna matte gör mig ju inte friskare i huvudet direkt. Finns där nötande i bakhuvudet dag som natt som en jävla parasit ! Kämpar på mer än jag någonsin gjort, pluggar hemma minst 5 timmar om dagen. Och nej, det gör ingen större förbättring. Träningen ha jag fått lägga på hyllan nu ett tag, i alla fall tills jag känner att jag klarar av det. Har en gnagande känsla av orohet i mig hela tiden. Vet inte hur jag ska lyckas få till mina betyg, måste ju vara ledig sex veckor när jag åker till Thailand. Visst, hade det varit ett ämne jag behärskar hade det inte varit några problem. men alla olika matematiska regler hit och dit är ingenting jag rår på. Vissa dagar blir jag förvåna över hur lågisk jag faktiskt är, medan andra dagar är jag verkligen som att köra huvudet i en betongvägg. aja, kommer väll klara mig igenom det på något sätt.

Har för övrigt hunnit med mycket idag, varit i skolan, pratat med arbetsförmedlingen, beställt kläder, pratat med båda mina chefer, sökt jobb och nu återstår bara att försöka få tag i mina gamla lärare. Ringde och skulle prata med Stefan, rektorn på skolan, men han hade tydligen långlunch idag.  återigen min otur. Måste på något sätt plugga upp mina kurser. Skrev in mig på körskolan härom dagen föresten, och känner mig faktiskt redo att ta tag i körkortet. -det var på tiden. Men det är bättre att göra det seriöst från böjan så det inte blir halvdant.

Piiiiip Piiiip. -Hej ni har kommit till Stefan Johansson , jag kan tyvärr inte ta ditt samtal nu..........
Jag ger upp.

Ska sätta mig och plugga ett par timmar nu innan min karl kommer hem från jobbet, to be continued !

Reality check.

Började skolan nu i veckan, har hittills bara vait possitivt, bortsätt från alla tidiga mornar. Men va fan det är värt det i slutet. Har kommit fram till att jag är smartare än vad jag trodde. Har kämpat med den där jävla matten i tre år utan att fatta någonting. Hade min första Matte B lektion i går och helt plöttsligt förstog jag glasklart ! Hade lektion i 90 minuter och så fort jag kom hem satte jag mig med matteboken framför mig. Slutade med att jag gjorde 14 sidor. Inte nog med det så fortsatte jag min lilla tripp i boken idag och befinner mig nu på andra kapitlet på sida 53. Vet inte vad som flugit i mig, känner mig väll bara så stolt antar jag. Kommer ju missa 6veckor i skolan eftersom jag åker till thailand så det är ju bara bra att jag pluggar. Känns så jävla skönt att slippa oroa sig för att jag inte kommer klara det. är helt inställd på det här nu!

Jobbade för övrigt igår med, chefen ringde kl. 20.30 och frågade om jag kunde hoppa in för en tjej som blivit sjuk, så det vara bara att hoppa in i duschen och göra sig iordning för att sedan infinna sig på bistro färdig att spela kl. 22.00. GREAT ! Kommer till jobbet en stund innan så njuter av min sista cigg de närmaste 5 timmarna. kommer in till bordet och upptäcker att det fattas fyra kort i leken. Kul ! så det vara bara att sortera upp alla sex lekarna för att sedan lista ut vilka som fattades. aja, kvällen var okej, spelet gick bra med jag hade inte in så mkt, hade dock en vinst på 87% vilket e kanon!

Älskling jobbar ikväll så nu sitter jag här aldeles ensam, nyduschad och fin. Kunde ju helt klart varit bättre en lördagskväll. Men helt okej trotts allt. Päronen hade ett par kompisar här på middag så har suttit och diskuterat allt mellan himmel och jord. mkt trevligt. Måste erkänna att det känns lite ensamt såhär inpå småtimmarna, but i live.

Btw, kan officiellt säga att körslaget suger ! Hur i helvette kunde Wells åka ut ?    ÅHHHH!

Nattinuffsan !
Afxentios <3

Entertainment.

I feeeel gooooood ! Har precis storstädat mitt lille teritorium här hemma, legat på alla fyra och skrubbat badrums golvet, dammat, torkat, fixat... Ser riktigt fint ut nu måste jag säga. Credit till mig !

Klockan är snart sju så jag måste börja göra mig iordning snart, ska börja jobba vid 21.00. Känns helt okej, ska hämta upp älsklingen på hemvägen sen så förhoppningsvis går allt bra och jag får lite mys ikväll :) Har efter mycket funderingar och daltande fram och tillbaka kommit fram till att livet faktiskt blir vad man gör det till, jo man har ju hört det innan av inkompetenta vuxna, men det var inte förän nu jag verkligen kan känna att det verkligen stämmer. kanske håller även jag på att bli en inkompetent vuxen? Eller är det helt enkelt så att jag inte blev realistisk förän nu ? Hur som hälst så ska jag göra en drastisk förändring i mitt liv nu, ska jag kunna stanna på den nivån jag är nu och inte sjunka ytterligare ner i skiten så måste jag sätta fart.

Sen är frågan om vad man ska göra ? Börjar plugga på måndag så där blir ju en start , måste bara kombinera det med annat, kanske ska göra en beteende förändring ? Orkar ju egentligen inte, men om jag ska lyckas behålla min kärlek, familj och vänner finns det inte så mkt annat att välja på. Vi får helt enkelt se vad framtiden bär med sig.


Jag vet iaf att jag älskar dig !
Afxentios Fotiadis .

Katastrof

vet inte vart jag ska börja.. Patetiskt och fjortisaktigt som det låter så vet jag inte vart jag ska ta vägen. allt bara bryts ner till små partiklar. Pojkvän, jobb vänner osv.. Blev av med jobbet efter en incident på nyår så det blir helt enkelt till att bita i det sura äpplet och förlita sig på att arbetsförmedligen ska fixa praktik till mig. Har bara cherry kvar nu vilket blir ca 4 pass i månaden. Inga stora pengar direkt..

Allt går åt helvette med killen, ingen av oss vet egentligen någonting och jag har nog aldrig varit så här förvirrad och osäker innan, jag vill vara med honom, men hur ska vi kunna vara tillsammans om vi inte är "bra för varandra" . Har pratat igenom allt till höger och vänster, men vet inte om vi direkt kommit fram till något som ska kunna förbättra hela situationen. Jag är iaf säker på vad jag vill, jag vill försöka göra allt bättre, men det finns så mkt som står i vägen. En av mina så kallade "vänner" kan inte acceptera att han är tillsammans med mig och tar varje tillfälle att stöta på honom. Visst om en okänd människa slänger iväg några flirta kommentarer eller tar på honom, visst ! Jag kan hantera det. Vi jobbar både på nattklubbar så det är mer eller mindre omöjligt att komma ifrån om man ser bra ut. och det gör min älskling, Fatta det MIN ! Men när någon vän gör detsamma har jag svårt att acceptera det, så Back off din jävla slyna ! Jag försökte att ställa ett ultimatum jag kände vad relativt resonligt, - om du säger till henne att det inte är okej att göra som hon gör så får du träffa henne , men aldrig ensam. shit är det verkligen så svårt ?  jag menar du har mig, varför då låta någon annan tafsa och hålla på ? Flirta hur mycket du vill med andra, men aldrig med någon som står mig nära, och skulle du mot förmodan göra något du vet att du inte borde så är du körd.

Jag kan med 100% säkerhet säga att de flesta tjejer skulle känna som jag. Jag menar du är iväg bara en kväll och din kille festar med sina kompisar, visst det är helt okej. men nu kommer en av dina tjejpolare in i bilden, flirtar med honom, stter sig i hans knä och lägger hans hand på sitt lår. Redan här håller jag på att explodera ! Kalla det svartsjuka eller va fan du vill, men jag tycker inte att det är okej. Senare på kvällen när vi alla samlas på jobbet. Jag och älsklingen jobbar och dom andra ska festa. Jag står i garderoben och har full uppsyn på vad han gör, och för tillfället vet jag ingenting om kvällens tidigare händelser utan känner mig rätt tillfreds med livet. Herregud jag är nykär och av ren reflex kollar jag ju på honom med jämna mellanrum. Herregud han e ju snygg när han står dr i skjorta och kavaj.. Ser att min "tjekompis" sitter bredvid honom hela kvällen och tycker väll att det är lite lustigt men tänker inte så mkt mer på det. när vi slutat och klockan börjar dra sig mot 04.00 får han ett sms av henne "om du vill att jag ska följa med på efterfest inatt får du komma och hämta mig vid min ytterdörr" aja, tänker inte så mkt på det heller, tycker dock att det är lite lustigt att hon inte skriver till mig som hon alltid gjort innan.. men men.. timmarna går och när vi kommit hem och lagt oss i sängen kommer ännu ett sms, "jag har haft en underbar kväll, hoppas vises igen blablabla." något i den stilen... VÄCKARKLOCKA!! Vad fan är det som händer ? Jo då med efter mycket om och men får jag ju veta hur det ligger till. EXPLOSION jo men visst. arg och besviken över att han låtit henne hålla på försöker jag ändå lugna ner mig för att inte starta tredje världskriget.

killar är verkligen inte dom smartaste, håller fortfarande på att älta om det här och hon skickar fortfarande sms och frågar om han ska till vår gemensamma kompis.. jag vet vad hon vill och det som är så frustrerande är att jag inte har en aning om vad han vill. Han säger att han älskar mig och vill vara med mig, samtidigt som han "råkar" säga hennes namn när han ska tilltala mig. Vad ä det som händer ?

Martina, Tack för att du finns ! <3

Älskling, blir det inte bättre snart kan du ta
Thailandsresan och åka med henne ist,
jag orkar snart inte mer..


RSS 2.0