Just get it done already!

Körning och teori avklarad för dagen och nu kan jag stolt meddela att uppkörning och teoriprov är inbokat. Tänker inte berätta för någon när detta infinner sig, det värsta jag vet är att misslyckas och behöva konfronteras om det. så nu blir det som det blir, for all you know kan det vara nästa år..

Life goes on, men jävligt sakta och skumpigt vissa saker känns bättre än andra och man får lära sig att sota för sina jävla misstag. Det bästa hade varit om jag höll även dom för mig själv med samvetet rycker in. Jag är nog inget bad ass trotts allt. Dagdrömmer och utlandsresa med sol och bad men det lär ju inte bli av förän efter sommaren, men fan va jag ska njuta och unna mig ! Förvirring råder när man inte vet vart en viss människa befinner sig, och saknaden är olidlig. Men jag ska ta mig igenom det här precis som innan, hur svårt kan det vara. Yeah right, jag lär brytas ner till små jävla dammpartiklar innan detta är övervunnet men det är skit man får ta!

Imorgon ska jag iväg och rensa tankarna, sen teorilektion där jag eventuellt ska infinna mig beroende på humör. Funderar starkt på att sätta på kaffe och plugga lite mer teori, men överväger huruvida jag orkar eller inte. Skulle nehöva någon som tar mig i  kragen eller ger mig en kram. Behöver nog lite kärlek.. Vart är mina girls när jag behöver dom? Till helgen SKA jag ha kärlek ! då beger jag mig till stockholm och ska krama på Felicia Heeeela helgen, Catja får vara  med på ett hörn om hon vill. Men fest och mys barrakerar denna högtid ! Ska bli intressant med utgång i södertälje, bland alla blattar - men lika barn leka bäst.

Jag ska inte ge några lovord om att jag ska blogga bättre i framtiden, för det lär aldrig hända.
Ciao !

RSS 2.0