day in and day out.

Jobbade som dealer på palace ijuldagen, gick åt helvette alltihop. jävla pissfitta till att förpesta dagen ! Kvällen började kanon! Öppnade mitt bort vid 21.00 och spelet flöt på fint hela kvällen, körde sista handen straxt efter 02.00 och hade då gått plus 11 800 :-   Sweet ! Kände mig lagom på topp när tjejen vid andra bordet kommer och säger att hon måste gå för att ta sista bussen. Men grattis Nadja, du fixar inte alla pappersarbeten efteråt och absolut inte själv på två bord. Badabing badaboom ! Satt till klockan 03.40 och försökte förbrilt lista ut hur i helvette alla papper skulle skrivas, netto , markerdiff, återköp, innan öppning, efter stägning. Yeah, screw it! Är inte fullt lika smart som jag vill påstå... Fick iaf alla pngar att stämma, men mina papper var inte alls lika fina  ! :) 

Om inte det vore nog i fredags när jag höll på att göra mig iordning till jobbet ringer min chef kl 21.20 (jag börjar 22.00) och säger att Bistro är stängt så jag ska inte spela. Weii, jag bara älskade mitt jobb, så det var bara att hoppa in i duschen och tvätta bort allt smink och fyra ton hårsprey för att sedan hoppa i mjukisarna igen. Aja, det var skönt att vara ledig iaf, och jag fick ju betald lön.

Jobbade igen igår, spelade på palace, riktigt kul faktiskt. Var på förfest hos en jobbarkompis från palace innan, han hade tydligen fyllt år så vi skulle fira honom lite smått. Nadja ska vara lika smart och "vuxen" som vanligt och absolut inte dricka ! dom som känner mig kan ju lista ut resten. efter ett par drinkar blev jag oerhört glad och började dansa till både arabisk och grekisk musik. Har kommit fram till att jag måste skaffa mig fler svenska vänner innan jag helt enkelt blir en av dom.. sen komme rjag där med min svensk-grek-turk-arabiska och skriker allah akbar  med en galen hop efter mig.

Nog om det, jobbet gick kanon ! hade trevligt och blev kallad inkompetent kossa av en full kille som inte kunde reglerna. Pfft, inkompetent my ass. Kan inte riktigt förstå killar som kommer för att spela, dom verkar tro att vi tjejer bara står bakom borden för att dom ska kunna flirta med oss utan att vi ska ha en möjlighet att smita iväg.. Vad ska vi göra lixom? ta markerlådan under ena armen och cashboxen under den andra, springa iväg och lådsas att det brinner ? Det kan ju bli ett litet dilemma för oss med stadigt sällskap att på ett bestämt, med samtidigt snällt sätt försöka förklara för dessa små pojkar att de är ute på djupt vatten och att fiskarna gett sig iväg på kryssning. Inte det allra lättaste eftersom dom är fulla, enligt vårt arbets kontrakt får vi aldrig vara oförskämda eller på något sätt få gästerna att känna sig ovälkomna. "Hejsan, jag är upptagen, du är ful, men välkommen att spela och förlora dina pengar här vid mitt bord"   Grattis du har vunnit en promenad i omgivningen.




God Jul...

...eller grattis på julafton om man hellre vill det.

Snart är det jul igen..

Julafton i morgon och har nog aldrig brytt mig mindre.. Minns när man var liten och inte kunde sova för all längtan. Hmm, tomten finns inte, i år ska jag bara få pengar, så det ända jag egentligen ser riktigt fram imot är mormors julskinka. och att träffa släkten så klart.  :)

Fick min första julklapp idag, Dino ska ju inte fira jul med oss så vi öppnade våra julklappar idag ist. Han är helt otrolig, fick 2000  :- i femtiolappar plus att han ska betala all min mat när vi är i Thailand. He makes me crazy, och här kommer jag och har köppt kläder till honom för 700, mest för min egen del, eftersom jag är fruktansvärt kräsen med killars klädstil. :P

Beställde min thailandsresa i måndags så jag och en tjejkompis åker den 25:e mars, ska åka runt lite och kolla olika ställen. får väll se vad vi hittar på, tänkte väll mellanlanda i huset ett par dagar också. Mamma, Kenneth, Adam, Dino och ett pa kompisar till dom kommer ner den 8:e April och alla åker hem den 2:a maj. Ska bli så jävla roligt. Så nu är min resa betald, ska bara försöka spara lite mer fickpengar, har straxt över 5000:- än så länge, men jag ska ju vara där i fem veckor så tänkte ha med mig iaf 10. Får se hur långt jag kommer innan det är dags. lönen suger ju !

På tal om lön, var och skrev in mig på arbetsförmedlingen idag, nu känner jag mig verkligen dum..


Nadja Saknar sin Martina !!!
Gosigos !


Gamleby

Har precis fått bekräftat att vi åker till Gamleby i morgon. Ska våldgästa julfesten med Felicia och Hanna. Kommer bli kanon. ska bara få tag i Martina med så jag kan övertala henne till att komma. The fantastic 4 !
Ska försöka maka mig upp på långpromenix imon bitti med, eftersom det lär bli en hyfsad alkohol konsumtion på kvällen. Sen bär det av till gymmet två timmar, ut med twister, hämta Hanna and then we´ll go !

Martina, du kommer inte undan ! Vi saknar dig ! :)

Trampmaskin

Och Btw Martina, jag testade trampmaskinen idag, och kan nu stärka vår teori om att det är till synes omöjligt att springa ifrån någon med ett föremål som är intakt med golvet. Man kommer inte särskilt långt.

Haft en lugn dag idag, morgonspomenad, gymmet och en sväng på stan. Känner mig rätt tillfreds faktiskt. Försöker förbrilt få tag i någon av cheferna på Palace eftersom dom återigen lyckats skriva upp mig när jag inte kan. Ringde i söndags och sa att jag kunde jobba fredag men INTE lördag eftersom jag ska ha jouren på Cherry då.. Aja, finns inte så mkt att göra..

Köster och jag ska till Idol, sen blire top Model med Martina.
Shit, vi kommer göra succe ! :)



Hakuna Matata...

Av väldigt många onödiga skäl har jag nu skaffat mig en blogg, framförallt för att kunna skriva av mig antar jag. What ever om någon läser eller inte, det är inte aktuellt.

Livet går alltid upp och ner, så mycket har jag kommit fram till, men därimot hur man ska kunna styra dessa kurvor har jag ingen aning om. Har seriöst tagit tag i min träning nu, känns bra förutom alla överdrivet tidiga mornar. Upp vid 07.30 för en långpromenad med hundarna på ca 1h 30 min. Hem, äta frukost för att sedan kl. 10.00 infinna mig på gymmet Färdig ca 12.00, in till stan och gå ut med Twister (en ful hund som Felicia tar hand om) Hemma ca 13.30, äta lunch och för att sedan inte ha någonting vettigt alls att göra resten av dagen. Måste säga att det känns jävligt onödigt, men annars blir det inte av. Var färdig med träningen straxt efter 12 idag, gick ut med twister och förbi skatteverket för att fixa mitt personbevis till komvux. Jo med visst , jag ska bli en seriös flicka nu och plugga vidare. Sure thing ! Känner mig inte allt för peppad med utan ubildning kommer man ingen vart, och heter man Nadja så kommer man ingenstans iaf, för betygen ligger i botten. Men men...

Har storstädat huset idag, bara för att känna mig lite duktig dock utan större framsteg.. blev bara trött och tjurig. Får se om jag orkar träffa någon idag, känner mig inte allt för possitiv till sällskap, vill bara krypa upp i soffan med en kopp the och en filt. Onsdag idag vilket betyder att det inte finns något intressent på tv idag så får se vad jag hittar på i min desperation efter tidsfördriv. Måste helt enkelt skaffa mig en hobby. Eller så sticker jag till martina, hennes liv är ungefär lika händelserikt som mitt.

RSS 2.0