'' Don't wright me of just yet ''

Jaha det var ett tag sen man skrev av sig så nu är det väll dags igen... Trivs verkligen som fisken i vattnet här i Åre, känns som att man aldrig vill åka hem igen, men visst det finns ju vissa speciella människor man vill hem till, och ni vet vilka ni är ! <3 

Dom senaste veckorna har varit fulla av jobb, börjat jobba för cherry nu vilket ger mig 6 extra pass i veckan, så pengar kommer det ju inte vara brist på framöver iaf. Känns dock jävligt tråkigt att missa alla roliga fester och mysiga hemmakvällar med tjejerna, men om en månad är jag back in the game ! Jobbet går bra och vi är ett grymt roligt gäng på jobbet, så dagarna bara flyter på. 

Nu sitter jag här med mina tankar som mitt enda sällskap, ska snart börja fixa lite matlådor till dagarna framöver, men just nu är det coollugnt ! Felicia kommer snart hem från jobbet så vi ska väll fixa och trixa lite innan jag åker till jobbet igen vid 21.30. Mindre roligt, men jag löser det ! Har lyckats få ledigt fredag natt så då blir det fest, en tjej på jobbet som fyller år så vi ska iväg och fira henne, kommer bli grymt kul ! Dom har hyrt en värmestuga uppe på fjället med vattentunna och grejer, ska helt klart bli intressant, får väll se hur det slutar ;) 

Nehe nu ska jag ta tag i mitt liv,  talk to you later !

   

''Jag tänker inte göra det du påstår ska vara bäst för mig, utan jag tänker ta allting du säger och vända det till min egna fördel''

jahopp, det var ett par dagar sen jag uppdaterade mig här, känner inte direkt något behov och lider av tidsbrist.
De senaste dagarna har flytit på och man börjar verkligen få in rytmen. trivs som fan på jobbet och det blir bara bättre och bättre i huset. Jag hade ju inte haft något imot om folk var lite mer öppna och sociala på det här stället, man vad gör man när man provat allt ?  Slutat med att jag numera bara ler åt folk och försöker undvika att öppna käften. Känns bättre så. Tjejerna på övervåningen är dock av en helt annan klass, glada, öppna och sociala. Lite mer ''my cup of tea'' ! Men jag är helt övertygad om att det med tiden kommer bli bättre, jag får bara ge det en chans. Felicia och jag lallar igenom dagarna utan problem, trodde att det skulle bli betydligt jobbigare att bo ihop, men jag har faktiskt inte tyckt de alls ! Kan tillockmed vakna om nätterna för att hon inte är här, räcker med att hon går på toa eller sitter i tv-rummet. Lite smått skrämmande måste jag påstå. Men jag älskar henne !

I tisdags va vi ute igen, hade personalfest som resulterade i snöskoter, tacobuffe , fylla och ett jävla röj på bygget ! helt klart en super lyckad kväll och jag är glad att jag inte bangade iaf. Dansade gärnet med felicia, så nu har vi tränat för en månad framöver, fy fan vilket röj ! är så glad att jag har min vän !

Imorgon blir det jobb igen men är antagligen ledig fredag, lördag. Får se om jag kan få in en extra dag, ganska drygt att vara ledig två dagar i rad.

Nehe, nu blire sängen här på Panget ! Hare fint folket!


♫ ♪ ♫ ♪''I don't wanna live that life so I stick to what god prefere''

 ƒεlι¢ιΔ ′€ Mιñ κμςκΣLιΜμςκ MΣdεςιπ ¿ ωoπÐεΓƒμL♥

Idag blev det lite mysfaktor över det hela, lagade ''fin'' middag och har bara allmänt tagit det lungt och njutit av ledigheten. Hade funderingar på att gå ut idag, men dom sket jag i rätt fort. Det räckte med att ta sig fram och tillbaka till affären sen var det kört. Vi har typ -25 grader här och -44 uppe i fjället. bara man går utanför dörren fryser allt till is, ögonfransar, hår osv. Inte alls någon hit. Så nu ligger vi på rummet och kollar läget, lyssanar på musik och skottar. (förklaring bifogas ej) Har faktiskt unnat mig en godispåse idag, tyckte jag var värd det efter allt slit, har dock käkat ett kg nu och mår illa som ett as. men visst, det lär ju ta iaf en vecka innan jag gör om samma misstag igen. :)

Saknar alla hemma, värst är det på nätterna. Kan ligga och vrida mig tills jag deckar av utmattning. Skulle kunna ge allt för att ha Dino här, saknar honom så jag håller på att bli tokig! vet inte vad jag ska göra, om jag kommer kunna klara av det här överhuvudtaget ? Finns som alltid bra och dåliga dagar, och som alltid i mitt liv, fler dåliga än bra. Visst jag trivs som fan på jobbet och alla där, men sen finns det mycket som tar imot också.
Det är bara att bita ihop, jag vet att det kommer bli bättre :)

All I want, All I need, is to make you breathe ♥

Imorgon blir det jobb igen och eftersom det är bytesdag kan vi jobba endel övertid, får se när vi ramlar in här hemma. Har iaf fått arbetsbyxor nu med, grymt sköna! och eftersom jag lyckades ta sönder mina nya jeans på krogen sist har jag brist på byxor ett tag framöver. Grymt bra timing !


ÑΔÐJΔ ♥ ÐÎπØ
Jag älskar dig  !


♫ ♪ ♫ ♪Don't stop, make it pop, DJ blow my speakers up ♫ ♪ ♫ ♪

Har varit grymt dålig på att uppdatera, fine i edmit ! so here we go !

Måndag och tisdag var full av jobb, jobb och åter jobb! tisdagskvällen resulterade även i en hyfsad alkoholkonsumtion och utgång på Bygget. Helt klart en av de roligaste kvällen på mycket länge.

Tisdag:
Jobbade från 08.3o-19.oo så vad skapligt sliten när vi kom hem, men det var bara att ta sig i kragen, hoppa in i duchen och göra sig iornning med smink i ena handen och en drink i andra. Smink-drink, haha klyftigt. (det var garanterat betydligt mkt roligare i mitt huvud?) När vi var reda bar det ner till nedre plan där alla i huset redan var samlade och vid det här laget hyfsat tankade eller som vi här lever efter ''salongsberusade'' yeah right! Det började lungt, vi satt bara och hade allmänt trevligt när det plöttsligt ''bumrar'' in 50 för mig totalt okända människor i vardagsrummet. Vid det här laget är festen i full gång och vi minglar runt lite. Mycket trevligt folk, men helt enkelt inte ''my cup of tea'' Så jag och Flisan beslutar oss för att vandra vidare till det andra personalboendet en bit bort. Där var det lugnt, så vi satt bara och snacka skit med folket en stund tills en av tjejerna ringer och säger att vi ska börja bege oss till krogen, så det var bara att vandra igen.. Mhpff.  Kommer fram, står i kö säkert 45 min, men det var faktiskt jävligt underhållande måste jag säga. Kvällen fortsatte med Dans och mange smidth på Bygget och slutade med en helt deckad Nadja. Och NEJ inte av alkohol, utan ren jävla utmattning.


Onsdag.
Jobb från 08.3o - 16.3o
Hade bytesdag vilket innebär att de flesta lägenheterna byter gäster (Observera att vi har ca 500 lägenheter och 20 ordinarie personal, you do the math !) Det var en lugn dag, inte så värst mkt att göra, men helt klart tillräckligt för bakfyllan. hade ett 20-tal lägenheter som skulle besiktas och städas, men jag hade en extrapersonal med mig, så det gick sakta men säkert framåt. Kom hem straxt innan fem, gick och handlade, fixade matlådor och DECKADE! Sweet !

Torsdag. även känt som Nyårsafton.!
Hade en kanon dag på jobbet, underbara 09.oo-15.oo så kom hem tidigt ! Tog det lugnt ett tag och började dricka lite smått runt 6 tiden. Kändes helt okej, men inte riktigt som nyår. På menyn stod sushi och vitt vin med cholkladtårta till desert. Så jävla gott ! Tyvärr vart väll inte Felicia så haj på sushi med hon åt det ? ! I huset var läget lagom stelt och tråkigt så vi stack till det andra huset och festade loss. Där var det redan full rulle och fullt med roligt folk. Lite tragiskt att vi trivs mycket bättre där, men men.. Festade på och drog in till torget vid tolvslaget, träffade på alla andra och skålade. Tur att man hade alkohol i blodet, annars hade vi fan frusit ihjäl ! Några skulle vidare till krogen så jag och felicia gick tillbaka till huset för att hämta legg och pengar, men huset invaderades återigen av folk som skulle efterfesta så vi blev kvar. Snackade skit, träffade nytt folk och blev totalt jävla överrumplade av några finska killar som absolut skulle basta hos oss, dumt av Hampus att bjuda in dom, men vad gör man inte för en cigg ? Aja, festen fortsatte, blev dryg och jag gick och la mig medan folket fortsatte härja på nedervåningen. Orka med dryga människor, det bara spårar ut.
Helt klart en hyfsad kväll, men det kunde varit så jävla mycket roligare om jag sluppit bli deprimerad och sentimental. shit happens.


Fredag, lösdag.
LEDIGA från jobbet så bara tog det lungt, sov ut och gick runt lite på stan. Dom två dagarna gick jävligt fort måste jag säga.

Söndag.
Bytesdag och Jour så jobbade från 08.3o-22.3o Hade skadligt mycket att göra och jag mitt dumma spån erbjöd mig att jobba kvar med jouren trotts att min energinivå låg långt under noll. Men det var helt okej, hade faktiskt jävligt rolig och pengar är aldrig fel.

Måndag.
Idag har vi jobbat från 09.oo-17.3o och har haft en kanon dag ! Jobbade tillsammans med en helskön tjej och dagen bara flöt på snabbare än vanligt. Hade dock en lägenhet som skulle städas, och den var inte i sitt fulla bruk så att säga. Det var skit överallt och bara allmänt jävla snuskigt. FY FAN ! Men vi städade på och var färdiga efter lite mer än två timmar. Aja, vi hade riligt iaf. När vi kom hem fixade vi till lite mat, hängde i soffan och nu sitter vi på rummet mer eller mindre redo att sova. Ska sova ut imon, är ledig för att sedan jobba igen ons, tors. På torsdag blir det fest Btw, ska förfesta i de andra huset och sen vidare till Bygget. GREAT !

Nehepp, nu har jag skrivit tillräckligt för den här gången.
See you some other time.


I löööööv you ! Hahah !


RSS 2.0