Uppdatering

har varit grymt dålig på att uppdatera min blogg. tänkte att det är väll på tiden nu.

Thailand.
Spenderade sex underbara veckor i Thailand, behövligt kan jag informera om !
Öluffade med en tjejkompis i två och  en halv vecka och hade den bästa tiden på mycket länge !
sen kom familjen och älskling och gjorde oss sällskap, firade även min 20 års dag !
Om jag skulle skriva allt vi gjorde skull det ta flera veckor så vi skiter i det.

Har startat eget företag nu tillsammans med min kära mor. Borgholms stug och fiske.
Är precis som det låter, en stugby med odlad fisk. Har även en restaurang som vi drar igång nu till midsommar. Trotts att man inte gör mycket mer än att jobba känns det jävligt possitivt. Försöker även hinna med mitt croupiers jobb men kommer förflytta mig till Harrys i Borgholm nu till midsommar för att det ska gå lite smidigare. Blir säkert bra det också, kommer sakna kalmar lite bara.

Kors i taket för mig, befinner mig fortfarande i samma förhållande, 9 månader nu! Inte illa pinkat. Trivs fortfarande så det rullar på. blir sabos efter sommaren om det går som det ska. Min lilla älskling !

Satt och läste igenom alla mina gamla dagboksinlägg på lunar idag. HAHA! Fan va jag saknar den tiden ! vill hem till västervik igen ! Va där förra helgen och firade patriks födelsedag. tack för en trevlig helg!! speciellt du martina :) träffade även Köster för första gången sen Augusti så allt gick kanon !

Jobbar på vallen ikväll igen, känner mig inte alls för pepp, men vad gör man inte. Jobbar imon med men på onsdag blir det utgång med flickorna ! ska bli så jävla skönt att bara få släppa loss !

Höres !
och du, martina jag saknar dig ! :P

RSS 2.0